Porte til privat og erhverv

Rådgivning om produkterne

God service siden 1995

Svingport-automatik til din svingport

Er du på udkig efter en ny portåbner til svingport, eller har du brug for kompetent reparation eller et serviceeftersyn af din portautomatik, er du kommet til det rette sted. Hos DLM Portautomatik A/S har vi nemlig mange års erfaring inden for bl.a. svingport-automatik, og vi står klar til at hjælpe dig med din opgave til en billig pris, uanset hvor i landet du befinder dig henne.

Vælg mellem forskellige motorer

Vi tilbyder flere forskellige motorer til din svingports automatik. Du kan bl.a. vælge mellem flere forskellige knækarm-motorer, linear-motorer og motorer til nedstøbning alt afhængigt af, hvad dit konkrete behov er.

Få udført service eller foretaget en reparation

Vi har bl.a. specialiseret os inden for automatik til både skydeporte og svingporte, ligesom vi også har specialiseret os inden for service og reparation af alle anerkendte produkter inden for portautomatik.

Vi står dermed også til rådighed, hvis du skal have udført service eller reparation af din svingport-automatik, og faktisk afslutter vi intet mindre end 95 % af alle vores serviceopgaver i løbet af 48 timer. Desuden har vores servicevogne et stort udvalg af forskellige reservedele, hvilket betyder, at du både sparer tid og penge ved at lade os stå for din opgave.

De sidste 5 % af vores serviceopkald afsluttes uden beregning med et godt råd over telefonen, så har du en udfordring med din portautomatik, kan du altid ringe til os og høre, om vi kan hjælpe dig eller din lokale montør. Når du kontakter os, kommer du altid i dialog med en kompetent medarbejder, der har en stor teknisk indsigt.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på svingport-automatik

Vi hører gerne fra dig, hvis du har nogle spørgsmål omkring vores arbejdsområder eller priser, eller hvis du kunne tænke dig et uforpligtende tilbud på din opgave i forbindelse med svingport-automatik. Vi kan kontaktes på telefon 36 43 00 15 eller e-mail mail@dlm.as.​

Vores kompetenceområder

- Automatik til skydeporte og svingporte

- Traffikbomme, el-pullerter og parkeringsautomatik

- Alle typer sikkerhedsudstyr relateret til ovenstående

- Fjernbetjeningsudstyr (radiostyret)

- Adgangskontrolløsninger herunder BIZZ- og GSM-løsninger

- Service af alle anerkendte portautomatikprodukter

DLM Portautomatik A/S - ​Vassingerødvej 89D, 3540 Lynge - CVR: 18781387​ - Tlf.: 36 43 00 15 - E-mail: mail@dlm.as