Porte til privat og erhverv

Rådgivning om produkterne

God service siden 1995

Skydeport-automatik til forskellige behov​

Hos DLM Portautomatik A/S har vi bl.a. specialiseret os inden for skydeport-automatik til større og mindre behov. Vi tilbyder en lang række forskellige løsninger i forbindelse med portautomatik til skydeporte, så porten åbner automatisk.

Vores skydeport-automatik kan enten leveres med eller uden indbygget styrepanel alt afhængigt af, hvilken model du vælger. Vores modeller kan bruges ved en maksimal portvægt på mellem 1.000 kg. og helt op til 3.500 kg. alt afhængigt af den konkrete model.

Reparation af din skydeport-automatik

Har du en elektrisk skydeport, der skal repareres, har vi et stort udvalg af reservedele i vores servicevogne, og de reservedele vi ikke selv har, dem kan vi bestille hjem fra dag til dag.

Vi afslutter 95 % af vores serviceopgaver inden for 48 timer, så du kan forvente, at reparationen går hurtigt, når du først har kontaktet os. De sidste 5 % af vores serviceopkald bliver desuden afsluttet over telefonen med et godt råd uden beregning, så du er velkommen til at kontakte os for at høre, om vi kan hjælpe dig. Derudover står vi også gerne til rådighed, hvis din lokale montør har brug for hjælp.

Kontakt os og hør mere eller få en pris på din opgave

Har du en automatisk skydeport, der trænger til at blive efterset, eller har du brug for en helt ny skydeport-automatik, er du velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores priser, eller hvordan vi kan hjælpe dig med din opgave. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud, hvis du ønsker det.

Ring og hør mere på telefon 36 43 00 15 eller skriv til vores e-mail mail@dlm.as.​

Vores kompetenceområder

- Automatik til skydeporte og svingporte

- Traffikbomme, el-pullerter og parkeringsautomatik

- Alle typer sikkerhedsudstyr relateret til ovenstående

- Fjernbetjeningsudstyr (radiostyret)

- Adgangskontrolløsninger herunder BIZZ- og GSM-løsninger

- Service af alle anerkendte portautomatikprodukter

DLM Portautomatik A/S - ​Vassingerødvej 89D, 3540 Lynge - CVR: 18781387​ - Tlf.: 36 43 00 15 - E-mail: mail@dlm.as