Porte til privat og erhverv

Rådgivning om produkterne

God service siden 1995

Opsætning af bomanlæg og tilbehør tilbydes

Skal du have monteret en automatisk bom, er du kommet til det rette sted. Hos DLM Portautomatik A/S er vi nemlig specialister inden for opsætning af et automatisk bomanlæg, så du har mulighed for at styre og holde øje med, hvem der kommer ind på din grund.

Vi tilbyder både opsætning af hele bomanlæg, men vi tilbyder også enkelte bomarme og andre former for tilbehør, hvis bomarmen på dit nuværende bomanlæg trænger til at blive skiftet ud. Har du brug for reservedele, kan du enten komme og afhente dem med det samme i vores åbningstid, men vi kan også sende dem til dig fra dag til dag.

Har du brug for service eller reparation af dit bomanlæg?

Hvis du har behov for reparation eller et serviceeftersyn af dit nuværende bomanlæg, kan vi også klare det til en ganske fordelagtig pris. Vi rykker hurtigt ud med en af vores servicevogne, og 95 % af alle vores serviceopgaver er afsluttet allerede inden for de første 48 timer efter henvendelsen.

Det skyldes bl.a., at vores servicevogne er udstyret med et stort sortiment af reservedele, og det giver dig både en økonomisk og en tidsmæssig besparelse, da vi i langt de fleste tilfælde dermed kan løse opgaven med det samme.

Når du kontakter os, kommer du i dialog med en af vores medarbejdere, der har en stor teknisk indsigt, og derfor afslutter vi også 5 % af vores opkald ved at løse problemet med et godt råd over telefonen – ganske gratis.

Kontakt os og hør mere eller få et uforpligtende tilbud

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om vores priser på bomanlæg eller øvrige arbejdsområder, kan du enten ringe til os på telefon 36 43 00 15 eller skrive til vores e-mail mail@dlm.as. Har du en konkret opgave, som du ønsker en pris på, udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud til dig.​

Vores kompetenceområder

- Automatik til skydeporte og svingporte

- Traffikbomme, el-pullerter og parkeringsautomatik

- Alle typer sikkerhedsudstyr relateret til ovenstående

- Fjernbetjeningsudstyr (radiostyret)

- Adgangskontrolløsninger herunder BIZZ- og GSM-løsninger

- Service af alle anerkendte portautomatikprodukter

DLM Portautomatik A/S - ​Vassingerødvej 89D, 3540 Lynge - CVR: 18781387​ - Tlf.: 36 43 00 15 - E-mail: mail@dlm.as