Porte til privat og erhverv

Rådgivning om produkterne

God service siden 1995

Fjernbetjening til port fra Beninca og JCM Technologies

​Står du og mangler en fjernbetjening til din port, eller trænger din nuværende fjernbetjening til port til en reparation? Så står vi hos DLM Portautomatik A/S klar til at hjælpe dig. Vi tilbyder bl.a. et stort udvalg af fjernbetjeninger fra Beninca og JCM Technologies til fordelagtige priser, og vi sørger for, at du får den helt rette løsning til lige netop dine behov.

Reparation af din fjernbetjening til port

Trænger din fjernbetjening til port til at blive repareret, har vi et stort udvalg af forskellige reservedele i vores servicevogne, og vi løser 95 % af alle vores serviceopgaver inden for 48 timer. Du skal derfor bare ringe til os, så rådgiver vi dig over telefonen eller sender en servicevogn ud forbi din adresse.

Kontakt os og få hjælp af en kompetent medarbejder

Når du kontakter os, kommer du med det samme til at tale med en medarbejder, der har den rette tekniske indsigt til at kunne hjælpe dig med din udfordring. Vi hjælper også gerne din lokale montør over telefonen, hvis der er behov for det.

Faktisk bliver 5 % af alle vores serviceopkald afsluttet med et godt råd over telefonen – og gode råd er selvfølgelig helt gratis hos os.

Har du brug for professionel og kompetent hjælp i forbindelse med fjernbetjening til porte, eller ønsker du en pris på din opgave, kan du derfor med fordel ringe til os på telefon 36 43 00 15. Alternativt er du dog også altid velkommen til at skrive til vores e-mail mail@dlm.as. Så vender vi tilbage med en besvarelse på din henvendelse så hurtigt som muligt. 

Vores kompetenceområder

- Automatik til skydeporte og svingporte

- Traffikbomme, el-pullerter og parkeringsautomatik

- Alle typer sikkerhedsudstyr relateret til ovenstående

- Fjernbetjeningsudstyr (radiostyret)

- Adgangskontrolløsninger herunder BIZZ- og GSM-løsninger

- Service af alle anerkendte portautomatikprodukter

DLM Portautomatik A/S - ​Vassingerødvej 89D, 3540 Lynge - CVR: 18781387​ - Tlf.: 36 43 00 15 - E-mail: mail@dlm.as